Nieuwsbrief - zomer2015

VIP Zandvoort wenst alle vrijwilligersorganisaties een hele fijne zomer. Voor de vrijwilligers die met de zomer juist extra hard werken: zet m op! heel veel plezier en PETJE AF! Dank dat jullie Zandvoort weer laten zien wat een geweldig dorp Zandvoort is. Jullie maken het een stuk leuker (of veiliger) in de zomer in Zandvoort.

Organisaties Opgelet!

Van zondag 4 t/m zondag 11 oktober organiseren vrijwilligersorganisaties in Zandvoort: “De week van het vrijwilligerswerk” . Tijdens deze week besteed Zandvoort extra aandacht voor het vrijwilligerswerk.

Organisaties die werken met vrijwilligers kunnen een “Open Huis” houden voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk.  Zo kun je laten zien wat vrijwilligerswerk bij jou organisatie inhoudt. Tijdens deze laagdrempelige open inlopen kunnen geïnteresseerde zich laten inspireren voor vrijwilligerswerk bij julie organisatie.

VIP-Zandvoort zal een lijst presenteren waarop de data en tijd vermeld staat van de verschillende “open huis momenten” van de organisaties. Dorpsgenoten kunnen gemakkelijk zien waar zij op welk moment terecht kunnen.

Dorpsgenoten worden gestimuleerd om te kijken welke organisatie en welk vrijwilligerswerk bij hun past. Deze “week van het vrijwilligerswerk” maakt vrijwilligerswerk en de organisaties laagdrempelig en inspirerend. Er zal in de hele week aandacht geschonken worden aan het vrijwilligerswerk dat in Zandvoort zo breed gedragen wordt.

Geef het moment waarop jou organisatie zijn deuren kan openen door voor 25 augustus bij info@VIP-zandvoort.nl.

Zo laten we onze dorpsgenoten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is.

VIP Zandvoort zorgt voor de bekendmaking van deze week.

Voor vragen en informatie: Info@vip-zandvoort.nl

 Use Your Talent                                                           

De afgelopen periode hebben de jongeren zeker niet stil gezeten. Jongens hebben spelletjes gespeeld met ouderen bij Pluspunt en meiden hebben geknutseld bij de activiteitenmiddag van Amie. Tijdens de Buitenspeeldag bij Pluspunt hebben jongeren zich volop ingezet om de middag tot een succes te brengen. Ook is er tijdens de kinderdisco weer hard gewerkt door een grote ploeg enthousiaste tieners die deze avond van begin tot einde hebben georganiseerd.

De zomervakantie is voor de meeste jongeren begonnen. Tijd over om je handen uit de mouwen te steken voor leuke klussen. Jongeren kunnen deze zomer helpen met hapjes maken en rondbrengen bij de onthulling van het spreukenbankje bij Amie, de dierenbescherming met voorbereiding van de collecte, een wandeling maken met ouderen met een rolstoel of helpen met de schoonmaakactie van de noordzee met Beach Cleanup Tour in Zandvoort. Tijdens het kinderkamp zullen 3 jongeren de hele week vrijwillig meedraaien in de begeleiding.

 Via de Use Your Talent app kunnen alle jongeren de klussen zien en de nieuwtjes + foto’s van gedane acties bekijken.  

                                                                                                                                                 

 

 

 

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik je hier.